'Ne legyél sz@r': Daniel Craig egyszerűen és világosan üzent

Már a mozikban a Nincs idő meghalni, amelyben Daniel Craig utolsó alkalommal látható James Bond szerepében. Egyelőre persze nem tudni, ki veszi át majd tőle a stafétát, a színész azonban már most üzent az utódjának.

Craig a SiriusXM rádió “Straight From the Hart” című műsorában beszélgetett Kevin Harttal arról, szerinte ki is lehetne majd az új Bond. Persze minderre bárkinek nehéz lenne konkrét választ adni, így maga Craig is találóan replikázott:

“Bőven van más jelenleg a tányéromon, hogy ezt kezdjem el találgatni. Ez komoly fejfájást tud okozni bárkinek, erre pedig nincs szükségem. Bárkit is találnak viszont, egész biztosan zseniális lesz majd az illető, én pedig ott fogok ülni a nézőtér kellős közepén, mert magam is alig várom már, hogy láthassam őt” - jegyezte meg Craig humorosan.

Hogy mit üzen Craig az utódjának? Nos, erre is kaptunk egy csattanós választ: “Sok mindent tudnék mondani, az egyik az lenne, hogy ‘ne légy sz@r’. Azt hiszem, így lehet haladni előre. Ezt úgy értem, hogy én elköteleztem magamat valami mellett, amelyet próbáltam minél nagyobb magasságba emelni. Remélem, hogy jó helyen hagytam mindent, és hogy a következő ember is szárnyalni tud majd” - mondta Craig.

A színész egyébként jelenleg a The Creed of Violence című produkció előkészületein dolgozik, legközelebb pedig a tervek szerint 2022-ben debütáló Tőrbe ejtve 2-ben lesz látható.

akció | kaland | thriller

Az ikonikus brit titkosügynök, James Bond megpróbálja a háta mögött hagyni a múltját, kilépve az MI6-ből és a feladva a királynő és a korona védelmét Jamaicán telepszik... több»