'Nem ezt csináltam a forgatáson': Nicolas Cage megszólalt a Flash-ben látott cameójával kapcsolatban

Nicolas Cage is megszólalt a filmszakmában alkalmazott mesterséges intelligencia kapcsán, illetve érzéseinek is hangot adott ahhoz fűződően, hogy volt egy rövid cameója az idén megjelent Flash – A Villámban.

A Yahoo! Entertainmentnek adott interjúban a színész nem palástolta, hogy elelnszenvet érezt a tehnológiával kapcsolataban. “A mesterséges intelligencia számomra egy rémálom. Embertelen. A mesterséges intelligenciánál embertelenebbet nem is lehetne” - jegyezte meg Cage.

És bár az MI egyelőre semmilyen szerepet nem játszott a már említett produkció munkálataiban, Cage azt is megjegyezte, hogy teljesen máshogy festett a jelenet, amit vele forgattak.

“A jelenet, amit velem forgattak, az szó szerint úgy festett, hogy egy alternatív dimenzióban állok és szemtanúja vagyok az univerzum pusztulásának. Kal-El egy univerzum végének a szemtanúja, és el lehet képzelni, hogy mit is lehet azzal a rövid idővel kezdeni, ami rendelkezésemre állt, hogy mit is lehetett volna ezzel közvetíteni” - mondta a színész.

“Amikor elmentem a filmre, és azt láttam, hogy egy hatalmas pókkal küzdök. Én nem ezt csináltam. Tudom, hogy Tim Burton fel van háborodva” - tette hozzá Cage.

akció | fantasy | kaland | sci-fi

Ugyan miért csak ezt az egy univerzumot mentenéd meg, ha képes vagy arra, hogy bármilyeket megmentsd? Barry Allen úgy tűnik, magára maradt a Föld védelmében, amelyet a káosz ural.... több»