Közeleg a filmpremier a Netflixen, magyar feliratos előzetest kapott A halhatatlan gárda.

Befutott az elsőfilmes Gina Prince-Bythewood rendezésében készülő, hamarosan a Netflixen debütáló A halhatatlan gárda magyar feliratos előzetese.

Halhatatlannak lenni nem is olyan egyszerű, s ha valaki elég hosszú ideig él, könnyen lehet, hogy szembesül vele, hogy az örök élet sokkal rosszabb a halálnál. Andy (Charlize Theron) és zsoldosai több száz éve állnak a világ szolgálatában, de egyre nehezebb titokban tartaniuk rendkívüli képességüket. Egy megbízatásuk alkalmával lelepleződnek, ezért Andy és a csapat legújabb tagja, Nile (Kiki Layne) felveszi a harcot az ellenséges erőkkel, akik áruba bocsátanák az immár felfedett erősségüket. 
Gina Prince-Bythewood Greg Rucka azonos című képregényét vitte filmvászonra, az akciódús film július 10-én jelenik meg a Netflixen.  

A produkció főbb szerepeiben olyan színészeket láthatunk majd, mint Charlize TheronMatthias SchoenaertsChiwetel EjioforLuca MarinelliAnamaria MarincaHarry Melling és Natacha Karam, míg a forgatókönyvet Greg Rucka és Leandro Fernandez szerezte.

A film előzetesét idelent tudjátok megnézni: