Nicole Kidman  egy friss interjúban beszélt arról, hogy korábban azt mondták neki, hogy testi adottságai miatt sosem lesz karrierje Hollywoodban.

A színésznő Radio Times Podcastban elmondta, hogy tinédzserként mindig kifogásolták a magasságát a filmes meghallgatásokon. “Azt mondták nekem: 'Nem lesz karriered. Túl magas vagy” - jegyezte meg Kidman, majd azt is elárulta, hogy az Annie című film castingja során még a magasságát is megmérték a jelentkezőknek, aki pedig túl magasnak bizonyult, azt azonnal elküldték. Így ő többször is kénytelen volt hazudni a magasságáról.

“Ki kellett dumálnom magam, hogy bejussak az ajtón, mert megmértek, mielőtt bementél. Megalázó volt” - mondta a színésznő, ehhez kapcsolódóan pedig elárulta, hogy hazudnia kellett a magasságáról.

“Azt mondom a lányaimnak, hogy egyik sem számít. Az számít, hogy hogyan engeded meg másoknak, hogy igent vagy nemet mondjanak neked, és hogy elfogadod-e ezt. A belső rugalmasság mint emberi lény, ez a szupererő, tényleg” - mondta a színésznő.

Kidman legutóbb a tavaly decemberben megjelent Aquaman és az elveszett királyság, illetve a Special Ops: Lioness című filmekben volt látható, a jövőben pedig a Split és Expats című produkciókban fog szerepeln.

akció | fantasy | kaland | sci-fi

Az óceán ritkán nyugodt! Ezért soha nem pihenhet meg az óceánok hét királyságának uralkodója. Black Manta tett már kísérletet Aquaman, a világ tengereinek urának (Jason... több»