Bár az utóbb időben egyre több híresztelés látott napvilágot azzal kapcsolatban, hogy Aaron Taylor-Johnson (galériánkban) a legesélyesebb James Bond szerepére, a színész most személyesen is megszólalt ezzel kapcsolatban.

Annak ellenére, hogy még az a hír is felröppent, hogy a színésszel már tesztfelvételeket is készítettek, Taylor-Johnson elmondta, hogy jelenleg a Kraven, a vadász filmjét részesít előnyben, amelyet viszont az idei október helyet 2024 nyarára halasztottak.

“A saját ritmusomat kell követnek, ez az, amit természtesnek érzek. Soha nem hoztam döntést mások nézőpontja, ítélete vagy elvárásai alapján. Ha ilyet teszel, elveszíted a kib@szott eszed. Az érték- és lélekérzetednek annyi” - mondta a színész az Esquire magazinnak.

“Meg kell értened, hogy mi az, ami szerves része a számodra, és mi az, amit helyesnek érzel, és az előtted lévő dolgok alapján kell maradnod. Kraven az, ami előttem van” - tette hozzá Taylor-Johnson.

Bár a fogadóirodák most csakugyan a színészt tartják az egyik legesélyesebbnek a szerepre, Taylor-Johnson leszögezte, hogy jelenleg nem szeretne más szerepre fókuszálni. A franchise producere, Barbara Broccoli pedig korábban már több alkalommal is elmondta, hogy kiemelt fontosságúnak tartják, hogy a megfelelő személy castingolják a szerepre.

akció | kaland | sci-fi

Kraven, a vadász (Aaron Taylor-Johnson) olthatatlan szomjat érez a nagyvadak vadászata iránt, ugyanakkor rendíthetetlen védelmezője az állatvilágnak. A valódi neve Szergej... több»