Nem vész el Will Smith öröksége, de mit szólnak a rajongók a reboothoz?

Már gőzerővel zajlanak a Kaliforniába jöttem rebootjának előkészületei, és bár Will Smith nem tér vissza a sorozatban látható ikonikus szerepében, az utódját mindenesetre már sikerült megtalálniuk a készítőknek.

Az új Bel-Air sorozat főszerepét Jabari Banks alakítja majd, akinek maga Smith is gratulált. A Peacock osztotta meg a Twitteren azt a videóbeszélgetést, amelyben a két színész beszélgetett a témáról.

“Nagyon megtisztelő, hogy megismerhetlek, a szívem legmélyéről szeretnék gratulálni neked, megkaptad a Bel-Air főszerepét” - közölte maga Smith a jó hírt fiatalabb pályatársával.

“Egy igazi álom vált valóra. Az eredeti sorozat nagy hatással volt rám és az egész életemre” - válaszolta Banks.

Noha a Bel-Air szinopszisával kapcsolatban egyelőre nincsenek bővebb információk, a Peacock korábban egy hivatalos közleményben árulta el, hogy az új széria komolyabb hangvételű lesz majd, amely komolyabb társadalmi kérdéseket is feszeget egyúttal.

vígjáték

A Kaliforniába jöttem című sorozat főhőse Will, aki szülei javaslatára Philadelphiából Kaliforniába utazik nagynénjéhez és nagybátyjához. A család három, majd négy... több»