Nem vicc, egy Esőember nevű ló megpróbálta megölni Nicolas Cage-et

A múlt év számos meglepetést tartogatott a friss megjelenések terén, és úgy tűnik, hogy az előttünk álló esztendőben sem lesz hiány izgalmas megjelenésekben.

A Hollywood Reporter magazin szervezésében megrendezésre került kerekasztal beszélgetés során pedig olyan neves sztárok meséltek friss tapasztalataikról, mint Nicolas Cage, Andrew Garfield, Simon Rex, Jonathan Majors és Peter Dinklage.

Az egyik legdöbbenetesebb sztori azonban alighanem Cage-től érkezett, aki arról mesélt, milyen gondokkal kellett szembenéznie a Butcher's Crossing forgatásán. A színész saját bevallása szerint nagy tapasztalattal rendelkezik a lovaglás terén, a felvételek során azonban egy Esőember nevű jószág feladta a leckét a számára.

“Esőember folyton le akart lökni magáról, és megpróbálta a fejemet a háztetőknek ütni. Leszálltam, megpróbáltam kedves lenni hozzá, ő viszont egyszerűen lefejelt. Nem volt vicces helyzet. Mindig jó tapasztalataim voltak az állatokkal, Esőember azonban meg akart ölni” - mesélte Cage.

A színész végül határozottan kijelentette, hogy nem hajlandó többet felülni a jószágra, a rendező pedig beleegyezett, hogy a továbbiakban a felvételek során kaszkadőr vegye át Cage helyét.