Netflix: A 3 legkeményebb krimi, amit látnod kell, ha bejött a Griselda

Tarol a Netflix műsorkínálatában a Sofía Vergara főszereplésével készült Griselda, ám ha egyelőre mégse sikerült volna betelni a sorozat hangulatával, akkor ajánlunk még további három olyan megjelenést, amelyek hasonló világba kalauzolnak.

Vergara kétségtelenül egy új oldaláról mutatkozik be az  Andrés Baiz rendezésében készült sorozatban, amely Griselda Blanco történetét meséli el. Egyedülálló anyaként Griseldának rengeteg nehézséggel kell szembenéznie az életben, ám ez nem akadályozza meg őt abban, hogy a történelem egyik legnagyobb és leghirhedtebb kartelljét hozza létre.

A sorozatban Vergara mellett Alberto AmmannMaximiliano HernándezEvan ShafranVanessa FerlitoJosé Zúñiga és Matthew Bellows láthatók a főszerepekben. A Griselda tehát elérhető a streamingszolgáltató műsorkínálatában, a sorozat mafabos adatlapján található Netflix ikonra pedig közvetlenül elindítható a lejátszás, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

Ugyanakkor nem állunk meg ezen a ponton, hiszen a lenti listánkban három további olyan sorozatot gyűjtöttünk össze, amelyeket édemes megnézni, ha bejött Baiz rendezése. Kellemes böngészést és jó szórakozást kívánunk hozzá!

#3

73 A Sun-fivérek  (2024)

(6)

akció | dráma | vígjáték

Netflix

A film Charles Sunt követi nyomon, a tajpeji gengsztert, aki belerázódott a kegyetlen gyilkos életébe, de Los Angelesbe kell mennie, hogy megvédje anyját és öccsét, miután apját... több»

A Brad Falchuk és Byron Wu alkotóinak drámája nyolc epizódon keresztül meséli el egy bűnöző család legidősebb fiának történetét, aki Los Angelesbe utazik, hogy megvédje édesanyját és öccsét, miután a családfővel egy merénylet során végeztek. "Hősünk" egyébként korábban teljesen elzárkózott a családjától, most azonban kénytelen lesz szembenézni az igazsággal.
#2

90 Instant dohány  (2021)

(4) (1)

akció | dráma | krimi | thriller

Netflix

A szórakoztatóipar és az alvilág egyre brutálisabb, kaotikusabb és könyörtelenebb. Amikor ez a két világ találkozik, a hűség, barátság és a szövetségek próbára tétetnek... több»

Mire lennél képes, meddig mennél el egy a jobb életért? Ez a központi kérdés ebben a lebilincselő svéd krimiben, ahol a gengszterektől a vállalkozókig mindenki többre vágyik, több pénzre, nagyobb befolyásra és hatalomra. A cselekmény az akciófilmek és a skandináv noir ötvete, amelynek középpontjában Leya, egy fiatal anya áll, aki egyben remek üzletasszony is. Rövidesen azonban túl közel kerül ahhoz a vonalhoz, amely a rosszfiúkat mindenki mástól elválaszt a valóságban. A sorozatot egyébként Ricky Gervais humorista is "minden idők egyik legjobb megjelenésének" titulálta.  
#1

94 Narcos: Mexikó  (2018)

(5)

dráma | krimi

Netflix

A Guadalajara kartel erősödőben van Mexikóban - egy amerikai kábítószerellenes ügynök pedig a saját bőrén tapasztalja, hogy milyen következményei vannak a munkájának.  több»

A sorozat valójában egy 60 epizódból álló Netflix-franchise része, amelyet a Griselda után mindenlépp érdemes megnézni, ha még nem kerítettél volna rá sort. Hiszen a Griselda lényegében a Narcos kreatív csapatától, illetve Eric Newman és Andrés Baiz alkotóktól érkezi A Netflixen tulajdonképpen két Narcos-sorozat található, a Narcos, majd a Mexikóban játszódó spinoff-sorozat. Mindkét széria három évaddból áll, jelen esetben pedig a második az, ami valójában a legsikeresebb.