A nyár egyik legnagyobb slágerének bizonyult a Netflixnél elérhető Végzetes csábítás, amely egész biztosan folytatást is kap.

Ez az erotikus sorozat ugyanis enyhén szólva is meglepte az előfizetőket. Johnny Barbuzano és Nthabiseng Mokoena rendezése ugyanis több héten keresztül az egyik legnézettebb produkciónak számított a platformon.

A korhatáros produkció gyakorlatilag egy biztosan működő recepttel dolgozik: a románc mellett dráma és persze némi erotika is vegyül a történetbe, az pedig már csak hab a tortán, hogy egy gyilkossági eset szálai gondoskodnak a valódi izgalomról. 

Az évadot ezúttal is két részre osztották, a folytatás pedig augusztus negyedikétől már elérhető a Netflix műsorkínálatában, amely sokaknak valóban megnyugtatással szolgálhat, hiszen az első hét epizód egy erős cliffhangerrel zárult.

A széria főszerepeiben Liza Scholtz, Frances Sholto-Douglas, Ngelekanyo Ramulondi, Rizelle Januk, Thapelo Mokoena és Tazzy Smith láthatók.

dráma | krimi | misztikus | thriller

Egy férjes asszony egy sorsdöntő hétvégét tölt otthonától távol, ahol rátalál a szenvedély, de egy tragédia arra készteti, hogy megkérdőjelezze a hozzá közel állókkal... több»