Rian Johnson arról beszélt, hogy Angela Lansbury jelenléte Az üveghagymában rendkívülinek számít.

A színésznő idén októberben hunyt el néhány nappal 97. születésnapja előtt, így utolsó alakítására is hamarosan megjelenő Tőrbe ejtve folytatásában látható. “Ő sok szempontból egy hős. Nyilvánvaló, hogy kötődik a misztikus műfajhoz, de ha megnézzük az egész életét, a Stephen Sondheim musicaljeiben való együttműködését - ami szintén sokat jelentett nekünk, hogy ő is szerepelt a filmben -, ez rendkívüli, és én is örülök, hogy találkozhattam vele, és elmondhattam neki, mit jelentett számomra a munkássága” - nyilatkozta Rian Johnson a Metro.co.uk-nak.

“Amikor az első filmet készítettük, és ezzel a filmmel is, az volt a célunk, hogy ezt a klasszikus műfajt, amit imádok, a mai korba helyezzük” - tette hozzá a rendező ahhoz kapcsolódóan, ő maga miért érezte fontosnak Lansbury szerepeltetését.

Az üveghagyma december huszonharmadikán debütál a Netflixen, a film főszerepeiben Edward Norton, Daniel Craig, Joseph Gordon-Levitt, Ethan Hawke, Kate Hudson és Hugh Grant lesznek láthatók.

dráma | krimi | misztikus | thriller | vígjáték

Benoit Blanc ismét egy kibogozhatatlan rejtély előtt találja magát, de nincs olyan ügy, amelyre a világ legjobb nyomozója ne tudna fényt deríteni. A 2019-ben megjelent nagysikerű... több»