Netflix: Az egyik legrégebben futó show folytatódik a 9. évaddal

A Meleg szemmel, a Netflix népszerű valóságshow-sorozata Bobby Berk távozása ellenére is folytatódik a kilencedik évaddal. 

A sorozatot megújították a 9. évadra, amely a New Orleansban játszódó 8. évad után ezúttal Las Vegasban veszi az irányt. A 8. évad premierje a tervek szerint 2024. január 24-én lesz. 

A valóságshow-sorozat egy öt meleg szakértőből álló, különböző területeken (divat, szépségápolás, ételek is borok, lakberendezés, életmód és kultúra) dolgozó csapat munkáját mutatja be, akik útjuk során különböző városok lakóinak életét és önbizalmát próbálják javítani.

Az új évadban várhatóan visszatér Jonathan Van Ness, Karamo Brown, Antoni Porowski és Tan France, bár egyik nevet sem erősítették meg hivatalosan. Bobby Berk érzelmes búcsúval jelentette be, hogy a 8. évad után távozik a műsorból, és kijelentette, hogy bár a Meleg szemmel-ben töltött ideje véget ér, más módon továbbra tartani fogja a kapcsolatot a közönséggel.

Öt homoszexuális férfi azt tűzi ki célul, hogy segít rendbekapni és felfrissíteni Atlanta férfi lakosságának ruhatárát, ápoltságát, kultúrális életét és otthonát. több»