Manapság bizonytalan, hogy a Netflix megújít-e vagy töröl egy sorozatot, és egyre több hír szól arról, hogy sikeres sorozatok kapnak kaszát. 

Az Outer Banks rajongói azonban örülhetnek, hiszen a népszerű sorozat a 4. évaddal folytatódik. A bejelentés egy kaliforniai Outer Banks rendezvényen történt, és bár a megjelenési dátum nem ismert, az már biztos, hogy a jelenlegi évad után is lesznek további epizódok.

Az Outer Banks harmadik évadának nemrég volt a premierje, és a rajongók már izgatottan várják, hogy mi fog történni a következőkben. Az évad a második szezon végén történt nagy meglepetés utóhatásaival folytatódik, és újabb kihívások várnak John B-re és apjára, Big Johnra. Poguesék is egy lakatlan szigeten találják magukat, amelyet Poguelandia névre kereszteltek, és jól érzik magukat, amíg bele nem keverednek egy újabb kincsvadászatba, amely veszélybe sodorja az életüket.

Bár a 4. évad részletei még nem ismertek, nem meglepő, hogy a sorozat folytatódik, hiszen az író, Jonas Pate korábban már megosztotta, hogy öt évadra elegendő anyag áll rendelkezésre. A 4. évad után is egyértelmű, hogy lesz még folytatás ebből a kalandsorozatból. 

A harmadik évad jelenleg is elérhető a Netflixen, a 4. évad megjelenési dátumát pedig még nem jelentették be. Ha még nem kezdted el a harmadik szezont, a mafabos adatlapról rögtön elindíthatod a Lejátszás a Netflixen mezőre kattintva, amennyiben van előfizetésed a szolgáltatónál.

akció | dráma | krimi

A kincsvadászok kalandjai folytatódnak a harmadik évadban is. több»