Netflix: Előzetest és premierdátumot kapott A Bridgerton család ‘ultra-szexi’ 3. évada

A Netflixen futó A Bridgerton család harmadik évada 2024 tavaszán két részletben tér vissza, az első premierje május 16-án, a második felvonás pedig június 13-án érkezik.

Az "ultra-szexiként" jellemzett évad nyolc epizódból áll, és a Penelope Featherington (Nicola Coughlan) és Colin Bridgerton (Luke Newton) között kialakuló románcra fog összpontosítani.

Az évad cselekménye Penelope körül forog, aki, miután feladja Colin iránti sóvárgását, úgy dönt, hogy olyan férjet talál, aki megengedi neki a függetlenséget, hogy Lady Whistledownként megőrizze titkos identitását. Eközben Colin újdonsült önbizalommal tér vissza utazásairól, de feldúltan tapasztalja, hogy Penelope eltávolodik tőle. Felajánlja, hogy segít neki önbizalmat szerezni, hogy férjet találjon, de ez arra készteti, hogy megkérdőjelezze a lány iránti valódi érzéseit. Ráadásul növekvő társadalmi ismertsége kihívássá teszi, hogy megőrizze titkos identitását.

Az első epizód, melynek címe "Out of the Shadows" (Ki az árnyékból) lesz, melyre jövő év májusáig kell várniuk a rajongóknak.

dráma | romantikus

A bestseller könyv ihlette sorozat a Bridgerton család nyolc elválaszthatatlan testvérének történetét és szerelmi életét követi nyomon a fiktív Angliában. A Julia... több»