Hamarosan érkezik a Netflix műsorkínálatában az Aso Haro és Takata Kotaro mangája alapján készült Zom 100: Bakancslista zombiapokalipszis idejére című zombis horror, amelyhez frissen érkezett az előzetes.

Azt persze fontos leszögezni, hogy ez korántsem az a fajta történet, amelyet ettől a zsánertől megszokhattunk volna. A történet a túlhajszolt irodai dolgozó Akirát követi, aki a zombiapokalipszis után inkább örül annak, hogy nem kell bemennie dolgozni, mint hogy az élőhalottak elleni küzdelem miatt aggódjon. Akira mindenekelőtt összeállít egy listát arról a száz dologról, amelyet feltétlenül meg szeretne csinálni, mielőtt maga is élőhalottá változik.

“Egy másfajta megközelítést akartam kipróbálni. Úgy írtam meg a mangát, hogy egy kicsit szokatlan, egy kicsit buta legyen. Nem bánom, ha az emberek nevetségesnek látják. De van benne egy üzenet is: Tedd azt, amit akarsz, olyan teljes mértékben, amennyire csak tudod” - nyilatkozta korábban Aso a Vairety magazinnak.

A Zom 100 augusztus elején debütál a Netflix műsorkínálatában.

akció | fantasy | vígjáték

Főhősünket a főnöke terrorizálja, éjjel-nappal dolgozik, nem több, mint egy vállalati drón. Egy zombijárvány kell ahhoz, hogy végre úgy érezze, igazán él. több»