Ilyen zombis filmmel sem találkozhattunk az elmúlt években, a Netflix ugyanis egy egészen különleges darabbal kívánja meglepni a műfaj rajongóit a nyáron. Befutott a Zom 100: Bucket List of the Dead előzetese.

Haro Aso és Kotaro Tokata mangája alapján készült produkció anime változatával már hosszú ideje sikerült sokakat lázban tartani. Az animációs sorozat a tervek szerint a már július közepén megjelenik.

A történet szerint egy átlagos, munkamániás srác, Akira végre úgy dönt, hogy szeretne egy kis szabadságra menni, így amikor kitör a zombiapokalipszis, nem kérdés, hogy Akira örül ennek a legjobban, hiszen végre megszabadulhat a kötelezettségektől. Még mielőtt azonban őt is elsodorná a világvége, Akira összeállít egy hosszú bakancslistát, amelyet mindenképp teljesítenie kell még azelőtt, hogy ő is zombivá változik.

Kétségtelen, hogy ez nem egy újabb szokványos zombis akciótörténet, hiszen, ami megkülönbözteti a Zom 100-at a többi hasonló megjelenéstől, hogy hihetetlenül könnyedén és humorral kezeli a megszokott “zombis kliséket”. A filmben jócskán akad abszurd és persze komikus szituáció, amely gondoskodik arról, hogy egy percig se vegyük túl komolyan a világvégét.

A Zom 100: Bucket List of the Dead augusztus elején debütál a Netflixen, a film adatlapján található "Lejátszás a NETFLIX-en" gombra kattintva pedig közvetlenül elindíthatjátok a lejátszást a premier napjától kezdődőden, amennyiben van előfizetésetek a szolgáltatónál.

akció | fantasy | vígjáték

Főhősünket a főnöke terrorizálja, éjjel-nappal dolgozik, nem több, mint egy vállalati drón. Egy zombijárvány kell ahhoz, hogy végre úgy érezze, igazán él. több»