Netflix: Itt a Rebel Moon 2 magyar szinkronos előzetese, epikus finálét ígér A sebejtő

A Netflix bemutatta az első előzetest Zack Snyder Rebel Moon: 2. rész - A sebejtő című filmjéhez, a kétrészes sci-fi saga befejező fejezetéhez.

A film premierje 2024. április 19-én lesz a Netflixen, a napokban Rebel Moon 1. rész: A tűz gyermeke folytatása, amely gyorsan az első helyre kúszott fel a Netflix top filmjeinek listáján.

A történet középpontjában Kora (Sofia Boutella), egy volt katona áll, aki békés életet él egy Veldt nevű mezőgazdasági holdon, maga mögött hagyva a gonosz Imperium elleni múltbéli harcait. Nyugodt életét megzavarja, amikor megérkezik az Imperium uralkodóját, Balisariust (Fra Fee) képviselő Atticus Noble (Ed Skrein), aki ismét konfliktusba kényszeríti.

Kora egy csapat harcost gyűjt össze, köztük Gunnart (Michiel Huisman), Darrian Bloodaxe-t (Ray Fisher), Kai-t (Charlie Hunnam) és egy Jimmy nevű robotot (Anthony Hopkins), hogy a lázadás élére álljon.

Az új trailer alapján ezúttal is egy epikus filmre számíthatunk. Az első rész ugyanakkor nem győzte meg a kritikusokat és meglehetősen vegyes fogadtatásra talált. A film mindössze 23 százalékon áll a RottenTomatoes-on a kritikusoknál, míg a nézők körében 66 százalékon áll. Nálunk a mafabon a magyar közönség is hasonlóan, 62 százalékra értékelte a filmet.

Ha lemaradtál volna az első részről, a mafabos adatlapról a Netflix logóra kattintva meg is nézheted, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál, a második rész magyar szinkronos előzetesét pedig idelent találod.

akció | dráma | kaland

Zack Snyder a Rebel Moon első része után visszatér az általa megálmodott sci-fi univerzumba egy epikus történettel. Kizárólag a Netflixen. több»