Netflix: Jön az Enola Holmes 3!

Jön az Enola Holmes 3, a nagysikerű franchise harmadik részének forgatókönyve jelenleg is készül, árulta el a Collidernek Scott Stuber, aki a játékfilmek fejlesztéséért, gyártásáért és beszerzéséért felelős a streamingóriásnál.

Bár hivatalosan nem erősítették meg, Millie Bobby Brown várhatóan visszatér, tekintettel a franchise és a Stranger Things sikerére. Bár az Enola Holmes 2 nem egészen érte el az első film sikerét, a Netflix továbbra is elkötelezett a folytatás mellett.

A harmadik részhez még nem erősítették meg a szereposztást vagy a cselekmény részleteit, a megjelenési dátum pedig a feltételezések szerint legkorábban 2025 közepén lesz esedékes. 

Az új rész valószínűleg ezúttal is Nancy Springer regényeiből fog meríteni, amelyeknek nyolc kötete van, és amelyekből eddig csak kettőt adaptáltak. 

Az Enola Holmes 2 befejezése már előkészítette a jövőbeli rejtélyeket: Enola saját nyomozóirodát indít Londonban, és bimbózó románc bontakozott ki közte és Tewksbury között.

akció | dráma | kaland | krimi | misztikus

Enola Holmes elvállalja első ügyét nyomozóként, de ahhoz, hogy megfejtse egy eltűnt lány rejtélyét, szüksége lesz barátai és bátyja, Sherlock segítségére. több»