Netflix: Matthew McConaughey-ből Elvis lett az új felnőtteknek szóló sorozatban, itt az előzetes

Matthew McConaughey lesz Elvis Presley hangja a Netflix hamarosan megjelenő animációs vígjátékában, az Elvis ügynökben (Elvis, a titkos ügynök) - derül ki a sorozat hétfő reggel közzétett traileréből.

"Elvis Presley lecseréli az overallját egy jetpackre, amikor titokban bekerül egy titkos kormányzati kémprogramba, hogy harcoljon a sötét erők ellen, amelyek fenyegetik az országot, amelyet szeret - mindezt úgy, hogy közben a Rock and Roll királyaként végzi a napi munkáját" - olvasható a sorozat logline-jában.

Az Elvis ügynök alkotói Priscilla Presley és John Eddie. Mike Arnold a showrunner, vezető író és executive producer Eddie mellett, aki társ-showrunner és író. A korábban "Agent King" néven futó sorozatot először 2019-ben jelentették be.

"Elvis kisfiú kora óta arról álmodott, hogy szuperhős lesz, aki harcol a bűnözés ellen és megmenti a világot! Az Elvis ügynök lehetővé teszi számára, hogy pontosan ezt tegye" - mondta akkor Priscilla - "A társalkotóm, John Eddie és én nagyon izgatottak vagyunk, hogy a Netflixszel és a Sony Animationnel együtt dolgozhatunk ezen a csodálatos projekten, és hogy lehetőséget kapunk arra, hogy egy olyan Elvist mutassunk a világnak, amilyet még nem láttak."

Említésre méltó, hogy az Oscar-díjra jelölt Robert Valley alkotta meg az animált Elvis Presley külsejét, Elvis ügynök ruhatárát pedig John Varvatos divattervező tervezte.

Nézd meg alább a trailert! Az Elvis ügynök premierje idén márciusban várható a Netflixen.