Netflix: Még csak tegnap mutatták be, már ez a 2. legnézettebb film jelenleg a magyar nézők körében

Az Einstein és a bomba című Netflix Original történelmi doku-dráma Anthony Philipson rendezésében 2024. február 16-án debütált a platformon.

A film Albert Einstein életét, a náci Németországból való menekülését, valamint kulcsfontosságú szerepét tárja fel abban, hogy Németország atombomba-fejlesztésétől tartva meggyőzte az Egyesült Államokat, hogy indítsanak nukleáris programot. 

A film archív felvételeket és dramatizált jeleneteket kombinál, kiemelve Einstein megbánását az atombomba létrehozásában való részvétele miatt. 

Az Aidan McArdle főszereplésével forgatott 76 perces doku-dráma már nézhető a Netflixen, a siker mértékét pedig jól jelzi, hogy jelenleg máris ez a 2. legnézettebb film a hazai nézők körében a platformon.

Ha még nem láttátok, de kíváncsiak lennétek rá, mutatjuk az előzetest idelent, a mafabos adatlapról pedig el is indíthatjátok a Netflix logóra kattintva, amennyiben van előfizetésetek a streamingszolgáltatónál.

dokumentum | történelmi

Az archív felvételek és a színészi játék ötvözésével a dokumentumfilm-sorozat a zseniális tudós, Einstein életének kulcsfontosságú pillanatait tárja fel, és bemutatja,... több»