A Netflix hivatalosan is zöld utat adott az Alice Határországban című disztópikus japán thrillersorozat harmadik évadának.

A bejelentést Kim Minyoung, a Netflix APAC-tartalmakért felelős alelnöke közölte a nyilvánossággal az indonéziai APOS konferencia második napján. Az Aso Haro azonos című mangasorozatán alapuló széria Arisu történetét követi nyomon, egy  párhuzamos univerzumban találja magát, ahol a túlélés érdekében különböző játékokat kell játszania.

A projekthez Sato Shinsuke is visszatér, aki a streamingszolgáltató közleménye szerint, “gondoskodik arról, hogy a cselekmény intenzív maradjon”. A sorozat még 2020 decemberében debütált és a streamingszolgáltató tíz legnézettebb műsora között szerepelt közel 40 területen, Ázsiában és Európában egyaránt. A 2022 decemberében megjelent második évad pedig rövid időn belül a Netflix Japan legnézettebb tartalmává vált, mindemellett több mint 90 országban szerepelt a top 10-ben, 17 országban pedig az első helyet szerezte meg, és világszerte 200 millió óra nézettséget produkált.

Bővebb hivatalos információ egyelőre nem látott napvilágot a harmadik évaddal kapcsolatban, az Alice Határországban első két évada jelenleg elérhető a streamingszolgáltató műsorkínálatában, a mafabos adatlapon található Netflix ikonra kattintva pedig közvetlenül elindítható a lejátszás, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

fantasy | sci-fi | thriller

Arisu, Karube és Segawa unják jelenlegi életüket, mindannyian több izgalomra vágynak. A tűzijáték ünnepén teljesül a kívánságuk, egy párhuzamos világban találják magukat,... több»