Netflix: Végre itt A Bridgerton család 3. évadának magyar feliratos előzetese

Hamarosan érkezik a Netflix sikersorozatának, A Bridgerton család - 3. évada, a premierig viszont érdemes ráhangolódni a folytatásra a frissen megjelent előzetessel.

A nyolc epizódból álló harmadik évadot két részre osztotta a streamingszolgáltató, így az első négy rész május 16-tól, míg a “második felvonás” június 16-tól lesz elérhető a platformon.

A Shondaland sorozat legújabb fejezetei Colinra és Penelopéra helyezik a hangsúlyt. Penelope készen áll arra, hogy feladja Colin iránti régi érzelmeit. Ez azonban nem jelenti azt, hogy vége a szerelemnek. Ehelyett Penelope úgy döntött, itt az ideje, hogy férjet keressen - és lehetőleg olyat, aki megadja neki a szabadságot, hogy Lady Whistledownként folytassa kettős életét, távol az anyja és a testvérei kíváncsi tekintetétől.

A stábhoz egyébként csatlakozott Daniel Francis, Sam Phillips és James Phoon. A Bridgerton család - 3. évada tehát május 16-án debütál a platformon, a premier napjától kezdődően pedig közvetlenül elindíthatjátok a lejátszást az évad mafabos adatlapján található Netflix ikonra kattintva, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

dráma | romantikus

Penelope végre lemond régóta tartó szerelméről Colin iránt, miután hallotta a férfi róla szóló becsmérlő szavait. Úgy dönt azonban, hogy ideje férjet fognia, lehetőleg... több»