Ha még nem volt elég a furcsa hírekből Nicolas Cage kapcsán, a színész gondoskodik róla, hogy állandó témát szolgáltasson.

A napokban több cikkben is beszámoltunk Cage friss házasságáról, mely azonban csak négy napi tartott. Még le sem csengett az ügy, a színész ismét a címlapokon szerepel!

Nicolas Cage-ről köztudott, hogy szereti költeni a pénzét. Vett már szigeteket a Bahamákon, de 2010-ben már a saját sírhelyét is megvásárolta, utóbbi azonban csak most kapott nyilvánosságot.

A kilenc láb magas piramis szintén nem volt egy olcsó vétel, nem csak az extravagáns külső miatt, hanem azért is, mivel a sírhely New Orleans legelitebb és legnagyobb múltú temetőjében található.

Hogy miért épp itt vett magának sírhelyet a színész? Egyes feltételezések szerint azért, mert ugyanitt temették el a voodoo királynőjeként emlegetett Marie Laveau-t. A pletykák szerint ugyanis Cage elég babonás, különösen azóta, hogy 2007-ben 3,4 millió dollárért megvette a LaLaurie kastélyt, az Egyesült Államok egyik ikonikus, szellemjárta épületét, melyhez számtalan természetfeletti eset kapcsolódik. Ha igazak a pletykák, Nicolas Cage épp a lelki üdve miatt szeretné, ha Laveau közelében temetnék el.

A színész legközelebb a Between Worlds című fantasy thrillerben láthatjuk, melynek előzetesét idelent nézhetitek meg.