A nemzet aranya sztárja egy sminkes, Erika Koike mellett találta meg a boldogságot.

Az ötvenöt éves Nicolas Cage a nevadai Clark Countyban nyújtott be kérvényt házasságkötésre, olvasható a megye hivatalos weboldalán. Gyanítható, hogy Cage még nem akarta nyilvánosan bejelenteni a házasságot, ugyanis egyelőre semmilyen közlemény nem érkezett az ügynökétől, aki továbbra sem erősítette meg a dolgot-

 Koike civilben sminkesként dolgozik, eddig egyetlen filmes munkája volt, a Hankikanto című produkció stábjának tagjaként.

Koike és Cage viszonylag ritkán mutatkoztak együtt nyilvánosan, tavaly áprilisában kapták őket lencsevégre Puerto Ricóban, egy hónappal később pedig Los Angelesben fotózták le őket, amint egy étteremből távoztak.

Cage háromszor volt nős. Első feleségét, Patricia Arquette-et 1995. áprilisában vette feleségül, de a kapcsolatuk 2001-ben válással végződött. 2002 augusztusától mindössze novemberig voltak házasok Lisa Marie Presley-vel, majd 2004-ben újra nősült, ekkor Alice Kimet vette feleségül, akitől 2005-ben született fial, Kal-El. A pár 2016-ig élt együtt, tizenkét év házasság után váltak el.

Cage-et legközelebb a Between Worlds című thrillerben láthatják majd a rajongói, melyhez a közelmúltban futott be az első előzetes, melyet idelent nézhettek meg.