Komoly tárgyalásokat folytat Nicole Kidman tízéves lányval, Sunday Rose-zal, aki meg szeretné nézni édesanyját a Hatalmas kis hazugságok című sorozatban, pedig tele van korhatáros jelenetekkel.

Mivel a gyerek nem tágít, a színésznő olyan részleket válogat ki neki, amelyek a korának megfelelnek. „Nagy dilemmában vagyok, mert alapvetően jó dolog, ha az ember gyereke szeretné tudni, hogy mivel foglalkozik az anyja – mondja a színésznő legújabb interjújában. – Úgyhogy cenzorkodom: bele-belenézhet a sorozatba, ha éppen nincs káromkodás vagy szexjelenet. Aztán megbeszéljük, hogy mit látott, elmondhatja, mit gondol, és megismerkedhet az én álláspontommal.”

Lily Rose-nak valószínűleg még várnia kell pár évet, amíg megnézheti Nicole új filmjét, a Boy Erased című drámát. Az önéletrajzi regényből készült film hőse egy meleg fiú (Lucas Hedges), akit szülei (Kidman, Russell Crowe) vallásos átnevelőtáborba küldenek, hogy ott jobb újra térítsék.

A Boy Erased-et eredetileg jövőre akarták bemutatni Amerikában, de előbbre hozták a premiert, hogy beleessen az aktuális Oscar®-szezonba, mert többszörösen díjesélyesnek tűnik.

(UIP Duna)