2019.10.10   szerző: csd   hozzászólások: 0

Már a bemutató után közvetlenül Oscar-díjat jósoltak Todd Phillips legújabb filmjének, a Jokernek, úgy tűnik azonban, az ehhez vezető út rögösebb lesz, mint az előre feltételezhető volt.

Nincs helye a Jokernek az Oscaron?

Nem csupán a kritikusokat, az Amerikai Filmakadémia néhány tagjának véleményét is megosztotta a produkció. A The Hollywood Reporter magazin ugyanis kapcsolatba lépett azon tagokkal, akik döntésükkel befolyással bírnak a jelöltlisták összeállítására.

Többen kifogásolták ugyanis a film túlságosan sötét hangulatát, amely a játékidő során eszkalálódik és unalmassá válik, míg mások úgy gondolták, hogy a történet fényes és sötét oldala utoljára a Batman visszatér filmben volt igazán kiegyensúlyozott.

Chris Tucker és Michael Moore azonban egy-egy bejegyezésben reagált a közösségi médián keresztül a Jokerre, amelyben kihangsúlyozták, hogy a film egy „igazi mestermű”.

98 Joker  (2019)

dráma | krimi | thriller

Eszelős, veszedelmes, kissé mulatságos. Vajon mi vezetett oda, hogy a sikertelen stand-up komikusból pszichopata gyilkos, Batman főellensége váljon? Todd Philips szenzációs... több»