Nincs megállás, jön a Sharknado 5!

Vajon hány filmet ér a Cápavihar-franchise?

A Syfy és a The Asylum hivatalosan is bejelentették, hogy Ian Ziering és Tara Reid is visszatér a Sharknado 5-ben. Az előkészületi munkálatok a tegnapi nap folyamán már megkezdődtek az egyik forgatási helyszínen Bulgáriában. Az Syfy elég komoly (de a hollywoodi filmek mellett elhanyagolható) büdzsét adott az franchise legutóbbi négy részét rendező Anthony C. Ferrante-nek. A forgatási helyszínek között öt ország szerepel, köztük az Egyesült Királyság és Ausztrália.

A 2013-ban indult Cápavihar széria a napfényes Los Angelesben vette kezdetét, melyet soha nem látott tornádók tépáztak meg. A Csendes-óceán vízét felkavaró széltölcsérek cápák ezreit repítették magukkal, és az egész városra pusztulást hoztak.

Arról, hogy milyen irányba halad majd a történet, miután az első öt részben Észak-Amerikát már térdre kényszerítették a cápaviharok, egyelőre nincsenek információk, de nem lennénk meglepve, ha az alkotók egy globális méretű, az egész világot fenyegető csúcsvihar ötletével rukkolnának elő, melyet hőseinknek kell majd megakadályozniuk, ezzel biztosítva a Föld és az egész emberiség sorsát.