Idén tavasszal érkezik a mozikba az A.J. Finn besteseller regényén alapuló Nő az ablakban. Megérkezett a magyar szinkronos filmelőzetes!

Befutott a Joe Wright (Fekete tükör) rendezésében készülő, hamarosan a hazai mozikba is megérkező Nő az ablakban magyar trailere.

A történet központi szereplője egy agorafóbiás nő, Anna Fox, aki egyedül él hatalmas New York-i otthonában. A ház, melyet egyszer boldog családi légkör lengett be, most szinte tökéletesen üresen áll. A nő azzal tölti szabadidejét, hogy a világhálón ismeretlenekkel beszélget, iszik és fényképezőgépével a szomszédait kémleli.


Azonban minden megváltozik, amikor a szomszédba beköltözi a Russo család, ami feleleveníti benne régi emlékeit. Egy napon az ablakából egy olyan esemény szemtanúja lesz, mely gyökeresen felforgatja az életét. Vajon hihet még egyáltalán az ép elméjének, vagy minden, amit látott, csak a képzeletének a szüleménye?


A 20th Century Fox készített filmadaptációt A.J. Finn azonos című, feszes és lebilincselő bestseller regényéből.

A produkció főbb szerepeiben olyan színészeket láthatunk majd, mint Julianne Moore, Gary Oldman, Amy Adams, Anthony Mackie, Wyatt Russell, Brian Tyree Henry és Liza Colón-Zayas, míg a forgatókönyvet Tracy Letts szerezte.

Hazai premierdátum: 2020.05.14.