Ismét lecsapott az Asylum, az a produkciós cég, amelynek olyan “gyöngyszemeket” köszönhetünk, mint a Sharknado - Cápavihar és a Top Gunner így ezúttal James Cameron epikus sci-fije sem kerülhette el a sorsát. Megérkezett a Battle for Pandora előzetese.

A rajongóknak ugyani 13 évet kellett várni, hogy elkészüljön az Avatar folytatása, A víz útja néhány hét múlva érkezik a hazai mozikba. Cameron egy igazán forradalmi alkotást tett le annak idején ezzel a filmjével és valószínűleg nem lesz másként most sem, ám mindez nem mondható már el a Noah Luke rendezésében készült Battle for Pandora filmről.

Már az előzetes alapján is egyértelmű, hogy az Asylumnál sem spóroltak a költségvetésen, persze mondani se kell, hogy ennek a filmnek semmi köze nincs mindahhoz, amit parodizálni kíván, így mindent egybevetve a stúdió sok mindent megoldott azzal, hogy egyszerű kékszűrőt használt a film képi világához.

A film főszerepeiben Kristos Andrews, Becca Buckalew, Drew Anthony Hernandez, Plastic Martyr, Mark Ricketson, Michael Scovotti és Nadja Sofi láthatók, a film valószínűleg digitális hordozókon is elérhető lesz majd rövidesen.

akció | sci-fi

Miután egy kutatóhajó segélykérő jelzése eljut a Földre, az amerikak mentőűrhajót küldenek a Szaturnusz egyik holdjára, a Pandorára. Amikor azonban megpróbálnak leszállni,... több»