Sam Elliott nem finomkodott, amikor arról kérdezték néhány nappal korábban, mit gondol a Jane Campion rendezésében készült A kutya karmai közt közt című filmről.

A Paramount+ műsorkínálatában megtalálható 1883 című sorozat sztárja egész egyszerűen “Egy darab sz@rnak” nevezte a produkciót, a történetben szereplő cowboyokat pedig chippendale táncosoknak titulálta.

“Mindannyian csizmában és ing nélkül rohangálnak. Az egész kib@**ott film tele van utalásokkal a homoszexualitásra” - jegyezte meg Elliott Marc Maron WTF című podcastjában. A színész azonban továbbment, majd azt is kétségbe vonta, hogy Campion egyáltalán bármit is tudna a vadnyugatról, így azt is felháborítónak tartja, hogy a filmet Új-Zélandon forgatták, a film cselekménye pedig Montanában zajlik.

A válasz pedig nem is váratott magára sokáig. “Egy kissé ri*@nc volt” - jegyezte meg a Campion a Variety magazinnak adott interjújában. “Sajnálom, hogy ezt kell mondanom, de ő nem cowboy, ő egy színész. A nyugat egy mitikus tér, és a lankákon sok hely van. És tudod, szerintem ez egy kicsit szexista megjegyzés volt tőle” - tette hozzá a rendező.

A kutya karmai közt filmet egyébként 12 kategóriában jelölték Oscar-díjra, köztük a legjobb film, a legjobb rendező és a legjobb adaptált forgatókönyv kategóriában.

dráma | romantikus | western

Phil Burbank egy igazi zsarnoki figura, aki állandóan félelmet kelt környezetében. Amikor bátyja frissen megházasodva hazatér, Phil mindent elkövet, hogy megkeserítse a pár... több»