Olivia Wilde a jelek szerint megpróbálta rendbe hozni a dolgokat Shia LaBeouffal, mielőtt a színész kiszállt volna a Nincs baj, drágám (galériánkban) című filmből. Erről árulkodik egy kiszivárgott videóüzenet. Az ügy pikantériája, hogy Wilde a múlt héten azt mondta, ő rúgta ki LaBeouft (cikkünk).

A szelfi videóban Olivia az autóban ül, és azt mondja, hogy "összetört a szíve" a férfi döntése miatt, hogy kilép a filmből.

LaBeouf azt állítja, hogy a videót két nappal azután küldte neki, hogy állítása szerint kilépett a filmből. Hogy tisztázza a nevét, a színész elküldte a videót a sajtónak, miután Wilde azt állította, hogy kirúgta őt.

Olivia azzal kezdi a videót, hogy elmagyarázza, hogy "izzadt", mert épp befejezte a lovaglást.

"El akartam érni, mert úgy érzem, hogy még nem vagyok kész feladni ezt a dolgot, és összetör a szívem, és ki akarom találni a megoldást" - mondja Olivia a klipben.

Utal a film sztárjára, Florence Pugh-ra, majd így folytatja: "(...) Szeretném tudni, hogy nyitott vagy-e arra, hogy adj egy esélyt ennek a dolognak velem, velünk. Ha tényleg elkötelezi magát, ha tényleg beleteszi a lelkét és a szívét, és ha meg tudtok békélni - és tiszteletben tartom a te álláspontodat, tiszteletben tartom az övét -, de ha meg tudjátok csinálni, mit gondolsz? Van remény?"

Úgy tűnik, a rendező a LaBeouf és Florence Pugh közötti pletykált feszültségre utalt, melyről rengeteget cikkezett a sajtó.

Időközben úgy tűnik, hogy LaBeouf jó útra tért, a napokban épp arról vallott, miként fordult Istenhez, és hogy egy időben az öngyilkosságon is gondolkozott. Erről itt írtunk bővebben.