67 Baywatch  (2017)

A 2017-ben mozikba került Baywatch újrafeldolgozása nem vált épp a kritikusok kedvencévé, ettől függetlenül a film határozottan anyagi sikernek számít.

A Baywatch közel 177 millió dolláros bevételt hozott a konyhára, mindezek ellenére a Rotten Tomatoes portálon mindössze 18 százalékos értékelést tudhat a magáénak. Az új filmben egy kisebb szerepben noha maga Pamela Anderson is feltűnt, a színésznő egy friss interjúban azonban elárulta, hogy nem igazán van megelégedve az eredménnyel.

Anderson Andy Cohennek adott itntejrúban jegyezte meg elég velősen, hogy egyszerűen nem tetszett neki a Baywatch. “A televíziós műsorokat meg kellene hagyni annak, amik. Ez bennük az elbűvölő” - jegyezte meg a színésznő.

A Baywatch sorozat annak idején meglehetősen alacsony költségvetéssel készül, így jól lehet ez adta meg a sorozat igazi sikerét, noha kétségtelen, hogy Anderson jelenléte a sorozatban is a mai napig stabil rajongói tábort biztosít a szériának, amelyet a 2017-ben mozikba került filmváltozat sem tudott felülmúlni, annak ellenére sem, hogy Dwayne Johnson mellett Zac Efron és Alexandra Daddario is szerepet kapott benne.