A "Love, Pamela" című memoárjában Pamela Anderson részletesen beszámolt a bántalmazás különböző formáiról, amelyeket gyermekként átélt.

Anderson azt írta, hogy apja, Barry Anderson alkoholista volt, aki szerinte fizikailag és érzelmileg is bántalmazta édesanyját, Carol Andersont. Az egykori Playboy-modell bevallotta, hogy már gyerekként is lázadó volt, és gyakran kemény büntetésekkel kellett szembenéznie, ha nem engedelmeskedett apja utasításainak. 

Az egyik ilyen eset különösen kegyetlen volt: egy este, amikor a szülei randevúzni voltak, fogta a cicákat, amelyeket a macskája, Momsy éppen akkor szült, és bevitte őket a házba - annak ellenére, hogy tudta, hogy ezt nem szabad.

Amikor az apja váratlanul hazaérkezett, és "tetten érte", kegyetlenül megbüntette a lányát:

 "Annyira dühös volt, hogy ledobta a kabátját, felkapott egy papírzacskót, belegyömöszölte az összes kiscicát, és lebotorkált velük a lépcsőn a tengerpartra".

"Ámulva követtem - hallottam a cicák tompa sírását. Minden elmosódott, mintha lassított felvételen történt volna" - folytatta Anderson. "Apám besétált az óceánba, és a víz alá tartotta a táskát. A szemem láttára fojtotta meg őket. Úgy éreztem, mintha én is meghaltam volna azon az éjszakán." 

Pamela Anderson az új Netflix-filmje, a Pamela közelről és a memoárja miatt az utóbbi hetekben folyamatosan a figyelem középpontjában van, a napokban épp anyaszült meztelenül fotózták.

dokumentum | életrajzi

A popkultúra ikonjának, Pamela Andersonnak az életét követhetjük nyomon, soha nem látott archív felvételek és személyes naplók segítségével. több»

Rendező: Ryan White
Szereplők: Pamela Anderson