Pamela Anderson az elmúlt napokban a Netflix dokumentumfilmjének, a Pamela közelről premierjével és új memoárjának megjelenésével került a figyelem középpontjába, ám ezúttal valami egészen mással lepte meg a rajongóit.

2023.02.02   olvasottság: 189804x   szerző: csd  

A Baywatch sztárja legújabban az Interview magazinnak pózolt, és bár nem mindent mutatott meg a képeken, ettől függetlenül még így is igazán pikánsra sikeredtek. Anderson egyébként Baywatch-stílusú vörös ruhát viselt új dokuja hétfő esti premierjén, majd Ronan Farrow-val beszélgetett az őszinte interjúban, és mindent elárult a katolikus neveltetésétől kezdve az új memoárjáig, és arról, hogy a “bombanő” imidzse mennyire is valódi.

"Én vagyok a hibás. Létrehoztam egy karaktert, és ez táplálta a szörnyeteget. Szóval nem érzem magam áldozatnak. Szerencsésnek érzem magam" - válaszolta Farrow-nak a színésznő arra a kérdésre, hogy a popkultúrában róla kialakult "karikatúraszerű képet ráerőltették-e".

Anderson Dax Shepard podcastjében korábban azt is elárulta, hogy nem fog "őrült dolgokat" csinálni, hogy elfedje magán öregedés nyomait. “Nem sminkelem magam. Csak felkelek, felveszek egy papucsot és az esőcsizmámat, és végigsétálok a mezőn, majd bemegyek az óceánba” - jegyezte meg a színésznő.

dokumentum | életrajzi

A popkultúra ikonjának, Pamela Andersonnak az életét követhetjük nyomon, soha nem látott archív felvételek és személyes naplók segítségével. több»

Rendező: Ryan White
Szereplők: Pamela Anderson