Matesz

A CAR Pirineosban edzenek Spanyolország élsportolói, köztük Amaia, az igényes művészeti úszócsapat kapitánya. Amikor legjobb barátnője, Nuria felülmúlja őt, Amaia rájön, hogy néhány sportoló nagyon gyorsan fejlődik. Vajon meddig hajlandók… Több

Ország: Spanyolország
Premier: 2025.06.20. | Netflix (2025.06.20.)

2025.10.23 Matesz

Jó lenne

Miért kell? Miért érzik szükségét az alkotók, hogy egy alapvetően versenysportról és sportolókról szóló film minden 2. jelenetében vagy 2 csaj, vagy 2 pasi egymással foglalkozik szexuálisan? Nem akartam durvábban fogalmazni, de elmegy a kedvem az egésztől. Semmi bajom vele, mindenki azt csinál, azzal, akivel, és amikor, amit csak akar. De biztos, hogy egy ilyen sorozatban, ahol amúgy minden tök szuper, gyönyörű a táj, érdekes a téma, ez feltétlenül szükséges?

2025.06.23 Lóri Ádámcsik

Jó volt

Nem vagyok oda a spanyol tini sorozatokért, de ez valamiért megfogott. Hamar ledaráltam az összes részt. Volt benne némi társadalomkritika is, talán az volt érdekes számomra.

2025.06.24 Nemecsek

Szerettem az atléta‐versenyt, de a cselekmény néha elkalandozott: amit szálként akarnak előadni, inkább csak dísznek volt. A gyógyszeres rejtély jó, de néha banálisan végződik. Tömény, de néha üresnek is érzem.

2025.06.23 nándi99

Fura mix: szex, sport, dopping és tini intrika – mint az Élite, csak úszómedencés. A karakterek néha meglepően sokszínűek, pl. Roque coming out‐szála működik. De máskor sablonos a sztori, mintha mindig túl akarnának lépni az előzőn.

Az enyém
2021