Pánikrohamok gyötörték a Zombieland 2 sztárját

A Zombieland 2: A második lövés (Zombieland: Double Tap, hazai bemutató: október 17.) egyik legviccesebb szereplője Columbus, aki megmutatja, hogy egy neurotikus, folyton szorongó, bizonytalan és saját magát rengeteg szabállyal korlátozó figurának is van esélye, és túlélheti a zombiapokalipszist.

És egy nemrégen adott interjúban a figurát játszó Jesse Eisenberg bevallotta, hogy nincs nagy különbség közte és a szerepe között: pánikrohamok és szorongások közepette telt a kamaszkora.

– A suliban mindig attól féltem, hogy bántani fognak – nosztalgiázott az Oscar-díjra jelölt színész. – Minden nap két zsebkendőt vittem magammal: egyet sírásra, egyet vérző sebekre. Az osztálytársaim meg olyan zavarba jöttek tőlem, hogy sosem bántottak. Igaz, nem is nagyon szóltak hozzám.

A színész két orvosságot tud a szorongásra: a színészetet és a gyereknevelést. Az előbbit azért, mert szabadon kiélheti a félelmeit (például, amikor zombikkal harcol), az utóbbit pedig azért, mert nyugodtan aggódhat: de a 3 éves fiára leselkedő valós veszélyek miatt.