Parádés a Bosszúállók: Végjáték bakivideója

Néhány jelenetnek köszönhető, hogy a hétvégétől a Bosszúállók: Végjáték minden idők legmagasabb bevételű filmje, de mint minden film esetében, úgy itt is igaz, hogy távolról sem láttunk még mindent. Most azonban befutott a film DVD és Blu-ray kiadására szánt egyik extra anyag a forgatási bakikkal. Érdemes megnézni!

Július 30-án digitális formában, augusztus 13-án pedig 4K Ultra HD-n, Blu-rayen és DVD-n is megjelenik a Bosszúállók: Végjáték, mely az ígéretek szerint bőven fog olyan extra anyagokat tartalmazni, melyeknek sokak szerint inkább az újra a mozikba küldött változatban lett volna a helyük. Ezen már késő rágódni, térjük is rá a friss érkezett bakivideóra, melyen a szuperhősök egészen más oldalukról mutatkoznak be.

Az alábbi felvétel természetesen a film szinte összes sztárját felvonultatja, beleértve Robert Downey Jr.-t, Elizabeth Olsent, Chris Hemsworthöt és Brie Larsont is.

A színészi bakikon kívül megmosolyogatók a befejezetlen, zöld háttér előtt felvett vizuális effektek is, melyek egészen máshogy festettek a nagyvásznon. Hiába, a CGI csodafegyver tud lenni, ha megfelelő kezek megfelelő mértékben alkalmazzák.

Nem is ragozzuk tovább, nézzétek meg a videót a saját szemetekkel idelent.