Rövidesen Pierce Brosnan is csatlakozik a DCEU-hoz, hiszen ő alakítja majd Doctor Fate karakterét a Black Adamben. Arról viszont ritkábban esik szó, hogy a James Bond-filmek sztárja évekkel korábban akár Bruce Wayne is lehetett volna.

A színész a The Tonight Show vendégeként elárulta, hogy 1989-ben találkozott Tim Burtonnel, hogy meghallgassa őt a szerep kapcsán, ám egy “hülye megjegyzés” miatt bukta is az egészet.

“Emlékszem, mondtam valami hülyeséget Tim Burtonnek. Valami olyasmit, hogy ‘Én nem értek egyetlen olyan férfit sem, aki a nadrágján kívül hordja az alsógatyáját.’, de tessék, a lehető legjobb ember kapta annak idején a szerepet” - jegyezte meg humorosan Brosnan.

A színész azt is elárulta, hogy egyébként korábban soha nem jutott volna eszébe, hogy olyan szerepet vállaljon, mint Doctor Fate. A Black Adam október 20-án érkezik a hazai mozikba, Michael Keaton pedig a Flash filmben tér vissza Wayne szerepében, amely a tervek szerint 2023 nyarán debütálhat majd.

64 Black Adam  (2022)

akció | fantasy | sci-fi

Black Adam, Marvel Kapitány ősi egyiptomi elődje sikeresen eljut napjaink világába, hogy kihívja Marvel Kapitányt és segítőit. Miközben Black Adam megpróbálja tisztázni a... több»