Piszkosul elegánsan fest majd Dwayne Johnson és Ryan Reynolds a Netflix készülő filmjében (fotó)

A rajongók valószínűleg sosem kételkedtek abban, hogy Dwayne Johnson és Ryan Reynolds igazi úriemberek, a Netflix új filmje, a Red Notice azonban felteszi az i-re a pontot e téren.

Ryan Reynolds a múlt hét folyamán ünnepelte születésnapját, amelyre Hugh Jackman hívta fel főként a figyelmet a közösségi médiában, ezúttal pedig maga A Szikla is jókívánságait fejezte ki kollégája felé, ez alkalomból pedig meg is osztott egy friss fotót a megjelenés előtt álló Red Notice forgatásáról.

A produkció munkálatai egyébként nem kicsit csúsztak, hiszen a Red Notice forgatása még idén januárban kezdődött, így a jelenlegi tervek szerint csupána 2021-ben válik elérhetővé a Netflix műsorkínálatában, Johnson és Reynolds mellett pedig Gal Gadot, Chris Diamantopoulos, Ritu Arya, Ivan Mbakop, Christopher Cocke és Jay Romero is felbukkannak a filmben.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Happy Birthday to this dashin’ SOB and my #RedNotice co-star @vancityreynolds. One shaken, not stirred @aviationgin toasting an on the rocks @teremana ???????? Your gift is in the mail. Just wait for it. It’s huge. Super cool. It’ll show up. Eventually. If it doesn’t.. whatever. #hbdbrother ???????? @hhgarcia41 ????

therock (@therock) által megosztott bejegyzés, Okt 23., 2020, időpont: 8:50 (PDT időzóna szerint)