Piszkosul jól fest Russell Crowe bokszfilmje, itt az előzetes

Szó szerint ütős produkcióval jelentkezik Daniel Graham, megérkezett ugyanis a Prizefighter: The Life of Jem Belcher előzetese.

A történet szerint 1800-ban Jem Belcher lett a valaha volt legfiatalabb ökölvívó világbajnok. Belcher rendkívüli ügyességével, gyorsaságával és tudományos megközelítésével uralta korai mérkőzéseit, így rövid időn belült Anglia bajnokává vált. Egy kiemelkedő tehetség, akiből áradt a stílus és a báj.

Miután egy tragikus baleset örökre megváltoztatta az életét, Belcher minden elszántságát latba veti, hogy teljesen felépülhessen. Egy halálos kimenetelűnek tűnő küzdelemben megpróbálja visszaszerezni a címét, ez a mérkőzést pedig még sokáig az évszázad meccsének nevezik.

A film főszerepeiben Russell Crowe, Marton Csokas, Ray Winstone, Jodhi May, Julian Glover és Steven Berkoff lesznek láthatók, a Prizefighter július 22-én debütál a Prime Video műsorkínálatában.

életrajzi

A 19. század fordulóján az ökölvívás volt a királyok sportja, és egy tehetséges fiatal bokszoló küzdötte fel magát Anglia bajnokává. több»