75 Venom  (2018)

Venom mozikba kerülését megelőzően számos híresztelés merült fel azzal kapcsolatban, hogy Tom Hardy mellett Tom Holland is felbukkan majd a filmben mint Pókember.

A rajongóknak azonban csalódniuk kellett ebből a szempontból, noha a Venom hatalmasat szólt a mozikban. Szóval, nem is volt kérdés, hogy elkészül a folytatás, és bár Tom Hardy néhány interjúban elárulta, kicsit csalódott, hogy az igazán durva jeleneteket kivágták a filmből, azóta nyitott kérdés maradt, Tom Holland csakugyan szerepelt-e a Venomban, még ha csak egy kisebb cameo erejéig is.

Bár egyelőre mindez csupán feltételezés, amely először a Collider magazin élő YouTube műsorában merült fel először, nagy esély van rá, hogy létezhet ilyen felvétel. Az utóbbi hetekben nagy port vert fel, hogy a Sony és Disney felmondta a Pókember filmek kapcsán a további együttműködést, a hét elején azonban újra felmerültek a hírek, hogy a két stúdió ismét tárgyal egymással, így a jövő ősszel mozikba kerülő Venom 2-ben akár csakugyan felbukkanhat még Peter Parker.