Posztapokaliptikus western lesz a Rozsomák 3?

A korábbi filmektől igen eltérő Rozsomákkal zárul a trilógia.

Véget ért a továbbra is cím nélküli Farkas 3 (Rozsomák 3) forgatása, és bár a történetről voltaképpen továbbra sem tudni semmi biztosat, Hugh Jackman az Entertainment Tonight-nak adott interjújában igyekezett a rajongók kedvére tenni.

"A következő hetekben érkezik valami a filmmel kapcsolatban, de csak ennyit mondatok" - árulta el, bár ebből nem derült ki, hogy kedvcsináló előzetesre, hivatalos szinopszisra, filmcímre vagy poszterre gondol-e. "Nem vagyok ebben jó. Az a fajta ember vagyok, aki mindenkinek minden elmond. De annyit mondhatok, hogy hangvételében nagyon más lesz, mint a korábbiak" - tette hozzá.

Mint korábban kiderült, a széria harmadik része már korhatáros lesz (egyértelműen a Deadpool sikerének köszönhetően), valamint Porfessor X szerepében visszatér Patrick Stewart is, sőt, a pletykák szerint a sztori az "Old Man Logan" című képregényen alapszik majd, mely a posztapokaliptikus jövőben játszódik. Jackman szavait támasztja alá a producer, Simon Kingberg nyilatkozata is, aki westernek zsánerébe sorolta a trilógia James Mangold rendezésében bemutatásra kerülő záróepizódját.

A Logan - Farkas 2017. márciusában debütál a mozikban.