75 Aquaman  (2018)

Alig néhány napja számoltunk be arról, hogy végre elkészül a Mortal Kombat új filmes adaptációja, de már most felpörögni látszanak az események a produkció munkálatai körül.

Noha évek óta hallani lehetett arról, hogy a kultikusnak számító verekedős játék kapna egy egészestés filmváltozatot, mostanáig kellett várni arra, hogy James Wan legújabb filmje zöld utat kapjon. A legendás rendező ezúttal producerként vesz részt a munkálatokban, Wan azonban a közelmúltban elárulta, hogy a Mortal Kombat rendezői székét Simon McQuoid foglalhatja majd el, akivel korábban az Aquamanen dolgozott együtt.

A film munkálatai ráadásul már ebben a hónapban elkezdődhetnek Ausztráliában, és bár egyelőre a cselekménnyel és a szereplőgárdával kapcsolatban semmit sem lehet tudni, a pletykák szerint a produkcióban feltűnhet majd Joel Edgerton Kano szerepében.

James Wan egy, a napokban adott nyilatkozatában azt is elárulta, hogy ha minden a tervek szerint halad, akkor az új Mortal Kombat film már 2021. március 5-én megérkezhet a mozikba. A producer számításait feltehetően azonban keresztülhúzhatja, hogy a Sony ugyanerre a napra tervezi a Masters of the Universe premierjét.