2019.05.15   szerző: csd   hozzászólások: 0

Noha évek óta hallani lehetett arról, hogy elkészülne az új Mortal Kombat film, mostanáig azonban semmilyen konkrétum nem merült fel a produkció munkálataival kapcsolatban.

BRÉKING: Az Aquaman rendezője készíti az új Mortal Kombat filmet!

A New Line Cinema stúdió azonban hivatalosan is megerősítette, hogy a Mortal Kombat filmadaptációjának munkálatai rövidesen csakugyan elkezdődhetnek. A rendezői székbe Simon McQuoidot szerződtették, akinek ez lesz az első nagyjátékfilmes debütálása.

A produkciót ráadásul James Wan neve is fémjelzi, aki ezúttal producerként vesz részt a munkálatokban. A Mortal Kombat előkészületei így tehát akár már ebben a hónapban elkezdődhetnek Ausztráliában, ahol Wan korábbi nagysikerű filmjét, az Aquamant is forgatta. Bár egyelőre nincsenek túl sok információink a filmmel kapcsolatban, annyi bizonyos, hogy a forgatókönyvön Greg Russo dolgozik. Ezen túlmenően felmerült annak lehetősége is, hogy Joel Edgerton szerepet kapna a filmben mint Kano.

Kérdéses marad, milyen besorolást is kap majd a film, hiszen az 1992 óta rendszeresen újra megjelenő Mortal Kombat verekedős játékok mindig is hírhedtek voltak brutális és alpári vizuális megjelenésükről.

77 Aquaman  (2018)

akció | fantasy | kaland | sci-fi

Arthur Curry egy nap megtudja, hogy ő valójában egy királyi leszármazott, mégpedig Atlantisé. Törvényes örökösként egy eddig ismeretlen világ csatájában kell vezetnie... több»