Már nem ez az első alkalom, amikor egy spanyol sorozat tartja lázban a Netflix nézőit világszerte. A nagy pénzrablás immár ötödik évadát tapossa, népszerűség pedig továbbra is töretlen. Éppen ezért várták milliók a Netflix új sorozatát, ugyanis a Túl a vörös kanapén mögött ugyanazok a készítők állnak, akiknek a bankrablós sorozatot is köszönhetjük.

A Túl a vörös kanapén főszereplői, mit szépítsük, prostik. Három fiatal lány – Coral, Wendy és Gina, akik egy éjszakai klubban dolgoznak, de inkább csak a napról napra való túlélésre hajtanak. És már nagyon unják, ezért elhatározzák, hogy valamilyen módon megszöknek a klubból, vagy sokkal inkább a klubbot irányító Romeo elől. Ám, ahogy ez lenni szokott, egy ilyen terv nem mindig úgy alakul, ahogy azt előzetesen a résztvevők szerették volna.

A Túl a vörös kanapén március 19-én debütált a Netflix kínálatában és vélhetően részben a készítők előző sikerének is köszönhetően rögtön hatalmas érdeklődésre tett szert. Meg sem állt a nézettségi toplisták élmezőnyéig, ahol jelenleg is tanyázik.

A széria első évada mindössze nyolc alig félórás epizódot ölel fel, amely így nagyjából négy órányi néznivalót jelent. És mivel az szezon vége nagyjából több kérdést hagyott nyitva mint amennyit megválaszolt, a rajongókban joggal merült fel a kérdés: lesz-e második évad?

Nos, a Netflix immár hivatalossá tette, hogy igen, lesz! Ám a koronavírus miatt egyelőre nagyon képlékeny, hogy mikor kezdhetik el a tényleges munkát, mikor indulhat a forgatás. Így a három lány, Romeo és az ő két verőembere is leghamarabb 2022-ben térhet vissza, hogy tovább folytassák a macska-egér játékukat.