67 Wanted  (2008)

Bő tíz évvel ezelőtt került a mozikba a Wanted, a Timur Bekmambetov filmje kapott hideget és meleget is egyaránt a kritikusoktól, ettől függetlenül azonban a Wanted a mai napig stabil rajongótáborral büszkélkedhet.

Bekmambetov korábban már elmondta, hogy szívesen elkészítené a folytatást, mostanáig azonban nem igazán lehetett hallani a Wanted 2 előkészületeiről. A Deadline magazin számolt be frissen arról, hogy az Universal Pictures egy egészen különleges megállapodást kötött a rendezővel, amely magába foglalja azt is, hogy a projekt Screenlife technológiát használ majd.

A technológiával már találkozhattak a mozirajongók a Keresés és az Unfriended: Dark Web című produkciók kapcsán, amely egészen más filmélményt nyújt, mindezt pedig tovább vinné Bekmambetov a Wanted folytatásában is.

“Nem tudom elképzelni, hogy manapság egy bérgyilkos csőre töltött fegyverrel sétálna az utcákon. Valószínűleg számítógépes technológiát és drónt használna. Már nincs szükség arra, hogy el tudja téríteni egy kilőtt a golyó pályáját. Sokkal inkább van szüksége rugalmasabb ötletekre” - nyilatkozta a rendező

Bár a Wanted 2 szinposzisa nem ismert, mint ahogy az sem tudható, mikor érkezhet a mozikba, Michael Brandt és Derek Haas párosa azonban gőzerővel dolgozik már a forgatókönyvön.