Reklámmentes streamingszolgáltatással jön a TV2

Saját streamingszolgáltatást indított a TV2 kereskedelmi csatorna.

A Kreatív beszámolója szerint az új platform, a TV2 Play Zéró mindössze 499 forint havidíjért reklámmentes csomagot nyújt, és amelyen a TV2, a SuperTV2, az Izaura TV, a TV2 Séf, a Spíler1 és Spíler 2, a Jocky TV, a Prime, a TV2 Comedy, a FEM3 és a Zenebutik teljes online tartalomkínálata elérhető. Az új szolgáltató a mai nappal, azaz április 11-től már előfizethető.

A TV2 Play Zéró ráadásul azt ígéri, hogy május 15-ig regisztrál, annak, annak az első hónapban díjmentes lesz a csomag.

Még tavaly novemberben indult az RTL Klub streamingszolgáltatása RTL+ néven, amelynek havidíja 1990 forint, a csomag az első hónapban szintén ingyenes. A platformon ugyanakkor három saját szkriptelt sorozat, A Király, a Ki vagy te, és A Nagy Fehér Főnök, továbbá 4 saját gyártású sorozat, az Amit tudni akarsz, a Főszerepben, a Gyertek át! 6. évada és az On the Spot 11. évada is elérhető.

A Kreatív megkereste a TV2 Csoport vezetőségét a reklámmentesség kapcsán, ahonnan az a válasz érkezett, hogy saját adataik alapján akár 30 százalékot is elérheti azoknak az aránya, akik nem néznek meg egy adott tartalmat, ha abban reklám található.