(Rém)álmaid fiúbandája – horrorikonok álltak össze egy ballada erejéig

Ki gondolta volna, hogy Freddie ilyen ügyesen gitározik, és hogy Michael Myers ilyen szépen tudja hajlítani a dallamokat? Ha reménykedtél ebben, akkor a Taco Truck TV és a The Merkins közös produkciója, a Slashstreet Boys I’ll Kill You That Way című remekműve neked való.

A meglepően jó minőségű zenés videóban 5 horrorfilm-ikon tűnik fel Backstreet Boys-paródiaként, hogy megénekeljék, milyen változatos módon végeznének kiválasztottjaikkal – és természetesen egyiküket sem kell bemutatni.

A pompás videó pedig pont időben érkezett ahhoz, hogy a nagyközönség seperc alatt rátaláljon: akkor jelent meg ugyanis, amikor a mozikba került a Halloween új feldolgozása/folytatása, ami gyakorlatilag felrobbantotta a mozipénztárakat – így minden, ami a horrorral vagy Michael Myersszel kapcsolatos, érdekli az embereket.

Ez a kis paródiavideó nyilván teljesen más műfaj, és egyszerre parodizálja a régi idők fiúbandáit és a legsikeresebb horror-francise-ok alakjait, de arra a pár percre, amíg tart, még szórakoztatni is tud. Nagyon nem kell túlgondolni, úgy kell fogyasztani, ahogy készült: egy jól sikerült viccként.

Itt is van: