Rendkívül kegyetlen szexuális erőszakról vallott a pszichológus Johnny Depp ellen

Tovább folytatódik Johnny Depp és Amber Heard bírósági ügye, amely során igencsak komoly és súlyos tanúvallomás merült fel a színésszel szemben.

Dr. Dawn Hughes klinikai és törvényszéki pszichológus volt az első tanú, akit Heard jogi csapata idézett meg. Hughes teljesen ellentétes szakmai elemzést adott, mint korábban Depp jogi csapata által felkért igazságügyi pszichológus, aki szerint Heardnél nem voltak a poszttraumás stressz-szindrómára utaló jelek.

Hughes vallomása szerint átnézte Heard orvosi feljegyzéseit, korábbi vallomásait, négyszer találkozott a színésznővel személyesen, kétszer pedig Zoomon keresztül folytattak beszélgetést. Kikérdezte Heard néhány kezelőorvosát és a sztár néhai édesanyját, Paige-et is.

“Ahogy azt már korábban említettem vannak szexuális támadásra és a szexuális visszaélésre utaló jelek. Utaltam arra is, hogy amikor Mr. Depp dühös és amikor részeg volt - ez többnyire drog és alkohol által táplált düh volt, amikor az ágyra dobta őt, majd megpróbált szexális aktust folytatni feleségével.”

Hughes szerint Heard pszichológiai agressziót követett el, és hogy "nagyon szégyellte és bűntudata is volt emiatt", valaminti reaktív erőszakot is elkövetett. “Voltak olyan esetek, amikor Depp arra kényszerítette őt, hogy orálisan kielégítse. Ezek nem szerelmes pillanatok voltak, ezek dühös pillanatok voltak, a dominancia pillanatai, olyan pillanatok, amikor a férfi megpróbálta megszerezni az irányítást a nő felett” - mondta Hughes.

“Egy alkalommal, miután Depp azzal vádolta meg Heardöt, hogy flörtöl valakivel egy New York-i Hicksville-i kiránduláson,  Depp "testüreg kutatást végzett”, látszólag kábítószert keresett, így azt is elfogadhatónak vélte, hogy letépje felesége hálóingét, és bedugja az ujjait a vaginájába, hogy ott kokaint keressen” - mondta Hughes.

“Volt egy másik incidens a Bahamákon, amikor a férfi dühös lett, az ujjait a vaginájába dugta, majd erőszakosan mozgatta Ms. Heard hüvelyében. És persze az ausztráliai incidens, amely a szexuális erőszak egyik legsúlyosabb esete, és amit Ms. Heardnek el kellett viselnie. Mr. Depp verte és fojtogatta, és azt mondta neki: 'Meg foglak ölni. Gyűlöllek.’ A továbbiakban pedig megragadott egy üveget, ami a bárpulton volt, és azzal hatolt a nőbe” - mondta a pszichológus.

Hughes a továbbiakat is kiemelte: "Ms. Heard arról számolt be nekem, hogy a testén kívülre került. Az egyetlen dolog, amire gondolt, az az volt, hogy 'Ó, Istenem, remélem, nem a töröttet vette a kezébe.”

Depp szóvivője már a jogi folyamat megkezdésekor tagadta a vádat, "kitaláltnak" nevezte azokat, Amber Heard tanúvallomására pedig a következő hetekben kerülhet majd sor.