Ryan Reynolds kedd este a 2022-es People's Choice Awards gálán kapta meg az Icon Award-díjat, amelyet pályatársa, Lil Rel Howery nyújtott át.

“Úgy érzem magam, mintha a temetésemen lennék, csak én mehetek el. Azt hiszem, végre pozitív lett az ikon tesztem. Évekig kerülgettem, de most itt vagyunk” - mondta Reynolds a díjátadón. A színész a továbbiakban köszönetet mondott az össze közvetlen környeztében lévő embernek, majd kifejtette, hogy ez a hálalistája "a családjával kezdődik és a családjával végződik".

“Ha látná, mi minden történik itt, nem ezektől a dolgoktól lenne lenyűgözve, hanem a három kis unokájától lenne a legjobban elájulva” - mondta Reynolds édesapjáról megemlékezve, aki 2015-ben hunyt el.

“Hamarosan érkezik negyedik gyermekünk. Ha ez ma este történik meg, amíg én itt vagyok, akkor keresni fogok egy kanapét, amin aludhatok egy kis ideig... De Blake és a lányaim, szó szerint ti vagytok a szívem, a reményem, a boldogságom. Viccelődöm azzal, hogy a családom kimerít, de valójában több erőt adtok nekem, mint amennyit bármelyik ember megérdemelhetne” - tette hozzá a színész.