Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
69%

Aki bújt, aki nem (2001)

Jeepers Creepers
Filmadatlap
 
26
Szereplők
16
Vélemények
8
Képek
1
Videók

Galéria (8)

Videók (1)

 
BRANTON   2022. 08. 06.

legújabb vélemény

2
Nyomasztó végkifejlet

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Victor Salva 2001-ben megrendezte a Jeepers Creepers című filmet, mely nálunk Magyarországon az Aki bújt, aki nem címet kapta. Történetünk két főszereplője egy testvérpár, pontosabban Trish (Gina Philips) és Darry (Justin Long). Tavaszi szünet van, ... teljes kritika»

 
mamiéstöti2   2018. 12. 11.

0

Kicsit érdekesre sikeredett ez a horror, nekem a sztorival volt bajom, de egyszer meg lehet nézni mindenképpen.

 
Sabnock Sanatory   2020. 08. 19.

1

Na én elbújtam,és elő sem jövök.Sok jót nem tudnék erről a sebtében összetákolt filmről mondani.horror,szörnyes,szaladós,menekülős,és megölős.Nagy vonalakban ennyi.Se füle,se farka?Ki a szörny koma?Minek öli az embereket?Miért nem vegetáriánus?Valahogy olyan semmilyen,de erről a film készítői tehetnek!

 
Laca//Ho/rr/oR//   2018. 05. 05.

0

Tipikus horrorfilm, ha lehet így fogalmazni, ugyan is nem egy nagy durranás még is élvezhető helyenként egy két izgalommal párosulva. A filmben nem derült ki mi is ez a lény és honnan jött, bár a célja egy, ölni. Pár dolgot megtudunk a filmben a rémr... több»

 
indingo   2018. 01. 03.

0

A legnagyobb bajom, hogy nem tudom kicsoda micsoda ez a lény. A történet nem volt félelmetes, sem izgalmas, olyan jellegtelen volt az egész nulla sztorival. Ide-oda kocsikáztak.

 
MoviesChris   2022. 03. 04.

0

Igazából egy teljesen átlagos horror. Nem találja fel a spanyol viaszt. Vannak benne ijesztő részek. De nem a legfélelmetesebb, amit valaha láttam. A főszereplő srác kicsit kizökkentő, mert nem igazán látni horrorokban. Inkább vígjátékszínész. Ahhoz ... több»

 
BoBamburg   2022. 01. 27.

1

Tipikusan az a film, amit szívesen veszek elő időnként újra és újra. A film első harmada szerintem zseniális, végére sajna kissé leülepszik, de így is a korai kétezres évek jól sikerült horrorjai közé tartozik.

A film összbevétele 59 217 789 dollár volt (imdb.com).

 

A betétdalhoz egy fiktív lemezborítót is készítettek, melyen a rendező ballagási fotója a dal címével van összemontírozva, és az egyik jelenetben látható is.

(Bogi87)
 

A film 10 millió dollárból készült el, és közel 60 millió dollárt eredményezett. A kritikusoktól vegyes értékeléseket kapott.

(Bogi87)
 

A szemfüles nézők megpillanthatják a direktort a templom alagsorában, az áldozatok között.

(Bogi87)
 

A rém jelmezét 2 és fél óra alatt lehetett feltenni.

(Bogi87)
 

Ahhoz, hogy Philips és Long tényleg megrémüljön, nem találkozhattak a szörnyet játszó Jonathan Breckkel.

(Bogi87)
 
Akinek az alapsztori elnyerte a tetszését, annak talán érdemes a már nagyon közeli 3. rész bemutatójára várni, mi is rajta leszünk az ügyön!
Értékelés: 5,5/10 több»